Välkommen till oss

 Friskvård och rehab för våra sällskapsdjur sen 2013Kom med rätt klädsel= oömma kläder. Vi jobbar i vatten, räkna med att det skvätter. 

 Räkna inte med att starta före bokad tid. Du är välkommen att vänta i kurslokalen om du är i god tid, men var medveten om att det är mycket sällan vi kan starta före avtalad tid. Icke bokad hund väntar hemma, alternativt måste den sitta fast i lokalen. Ett simpass kräver ofta ett samarbete mellan mig och dig som förare, så att hålla kolla på andra hundar blir ett problem. 

Du väntar i kurslokalen på eran tur. Knacka inte på dörren. 

 Hund ska hållas kopplad i våra lokaler, släpp den inte lös. 

Vi har dyra maskiner och rör runt poolen som kan gå sönder om dom springer in i dom. 

Hunden lånar flytväst. Vi schamponerar och duschar av hunden efter simningen. Kan vara bra att ta med en extra handduk. Vintertid bör du ha ett täcke till din hund. Fön finns, men det är inte alltid det finns tid till fön. Det får man se som en bonus! Om du önskar balsam behöver det tas med eget, och ska blandas med schampo. Vi avsätter inte tid till att stå och skölja ur flera olika produkter. 

Visa hänsyn till andra- släpp ej fram din hund utan tillåtelse, till annan hund- många vill inte det. 

Ibland drar det ut på tiden av orsaker man ej kan förutse, om vi är försenade till din tid, ber vi verkligen om ursäkt, men- vänta utanför lokalen, jag hämtar dig när det är din tur. I träningslokalen som står öppen finns bord, stolar och tidningar att läsa. 

Du är skyldig att ärligt informera om hundens förutsättningar och ev diagnoser. 

Om din hund har fått en diagnos bör det finnas en veterinär eller ortoped som gett ok för simträning. Detta är extra viktigt vid skador i; bogleden, armbågsleden och efter knäoperation. 

Du ansvarar för att hunden tas om hand på bästa sätt efter simning/behandling/träning. 

 Anpassa dig efter husets regler- hunden ska vara kopplad och du tar upp efter din hund om olyckan är framme. Kasta i lämplig soptunna. Vi har ingen egen soptunna utanför. 

En avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokad tid, därefter är du betalningsskyldig till 100% av bokat värde. 

Hunden ska rastas innan besöket. 

 PARKERING: I piteå står man gratis 2 timmar nästan överallt med appen "easy park". När man besöker oss så parkerar man bäst på gatan precis utanför som är öppen för parkering 06-22 Övriga parkeringar med 3 minuters gång till oss är: Kyrkparkeringen, p-huset stadsberget, 10 till 12 eller bredvid sunes gatukök. 

 Vinglig hund, gammal hund och rehab hund, ser vi gärna tar hissen ner/upp som finns när du kommer in i huset till vänster. Åk ner till -1. Kod in till huset samt påminnelser får du i sms, 2 timmar innan din tid. 

 Strikt hundägareansvar innebär att du som ägare, alltid är ansvarig över vad din hund gör. Som ägare blir man ersättningsskyldig oavsett orsak till skada på annan hund eller person. 

 Övrigt:  I våra lokaler ser vi helst vaccinerad hund enl. skk´s rek. Om din hund är sjuk eller varit i kontakt med misstänkt sjuk hund måste ni stanna hemma, detsamma gäller symtomer som illamående, kräkning och klåda. Detta är tyvärr inte giltig sen avbokning till bokat besök. 

Barn är välkomna till Pite Hundsim men inte under "vab". Bra att veta- det kan vara blött på golvet och därmed halkigt, vi tar inget ansvar över ex halka/fall, ni ansvarar över era barn. Det är inte tillåtet att klättra på poolen eller handskas med våra maskiner som ex lasern. Skador på pool och inventarier debiteras. 

 Löptik ska bära tikskydd. Har ni inget får ni inte gå in i kurslokalen. Vi vill skydda våran filtmatta då vi främst har kurser med inriktning på hundens nos! 

 Rehabförsäkring och Rehabgaranti- vad innebär det? 

Rehabförsäkring- Om din hund råkar ut för en olycka, skada eller trauma och behöver rehab, kolla om du har det i din försäkring, ibland ingår det, ibland har man det i ett tillägg. Om det finns ställd diagnos och remiss så får du nyttja ditt rehab tillägg hos oss. Vi rekommenderar att ha rehab i sin försäkring. Alldeles för fort sker en olycka och då är det mycket värt. 

Rehabgaranti- Vi lämnar något vi kallar rehabgaranti, som innebär att du alltid kan känna dig trygg hos oss. Om de metoder och behandlingar vi använder inte ger de resultat jag önskar, meddelar jag dig detta och hjälper dig vidare till ex veterinär och sjukgymnast. Vi lurar ingen på varken pengar eller falska förhoppningar.  Något som är viktigt att förstå är att en rehab kan ta lång tid och ofta får man bakslag längs vägen. Detta är normalt. Det är viktigt att du är beredd att följa en rehabplan. 

 PITE HUNDSIMS VÄRDEGRUND 

För att du ska veta vad vi värdesätter och vad du kan förvänta dig av oss oavsett varför du besöker oss, gäller informationen ovan, men också; 

- Vi agerar med ärlighet 

- Vi för journal enligt Jordbruksverkets mallar. 

- Vi agerar med trygghet och vår egna modell vi jobbar efter, både i simmet men också på kurs. 

- Vi tränar genom positiv förstärkning 

- Vi välkomnar alla raser och åldrar 

- Vi jobbar alltid i små grupper på kurs så alla ska få tillräckligt med tid 

- Vi tillämpar tystnadsplikt 

- Pite hundsim är självklart godkänd för F-skatt och moms.