Villkor

Priserna som anges vid köptillfället är det pris som gäller och det visas inkl moms. 

Frakt

Vi skickar spårbart med postnord. Fraktkostnaden är 63:- 

Vid köp av "digitala" produkter som klippkort, utmaningar men också kurser så väljs "Hämta i butik" som alternativ, då dessa produkter inte skickas.

Betalning

Här i shopen erbjuder vi betalning via banköverföring, swish & klarna. Välj alternativet för banköverföring om du vill swisha så får du instruktioner i sista steget. 

Order hantering

Order lagd före 12.00 packas samma dag. Undantag är röda dagar och helg.

Leverans

Leveranstiden är oftast 2-5 dagar. Vi ersätter ej paket om du som kund lämnat felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Klippkort är giltiga omgående efter köp och du får göra bokningar direkt.

Ej uthämtat paket

Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du 300 kronor för hantering och returfrakt. Ej uthämtat paket räknas inte som retur.

Klippkort

Flexi-kortet samt prova på sim är giltiga 4 månader från inköpsdatum.  I vissa fall finns skäl till förlängning, ex hund under utredning. Maila oss i såna fall! Du som kund måste själv hålla reda på giltighetstid. Korten förvaras på Pite Hundsim och kryssas efter besöket, du erhåller alltså inget kort hem och ska heller inte hämta ut något kort. När du mottagit beställningsbekräftelse kan du göra bokningar. Bundet till specifik hund är; prova på kort samt  rehabilitering ersatt av bolag.

Ej fullt nyttjade eller påbörjade kort återbetalas tyvärr inte- Korten köps i en helhet. Om du har rehabtillägg i din försäkring täcks kostnaden helt eller delvis för tex simning, Be om remiss och ta kontakt med ditt försäkringsbolag. Om kortet köps i rehabsyfte är det bundet till den hunden som står på försäkringen, det får inte säljas eller överlåtas till andra part. Detta är regler från samtliga försäkringsbolag som vi förhåller oss till.

Retur/ångerrätt

Produkt: Du som kund har full ångerrätt i 14 dgr från det att paketet hämtats ut. Produkt ska återställas i nyskick, oanvänt och i originalförpackning. Du betalar returen och vi önskar spårbar frakt. När paketet är återsänt till oss ser vi gärna kvitto på inlämning.
Maila till oss om en retur är aktuell!

Kurser/upplevelser: Du som kund har 14 dagars ångerrätt efter anmälan/köp. Ånger ska inkomma skriftligen till oss. Anmälnings samt administrationsavgift ingår i avgiften och betalas inte tillbaka vid ånger. Vad avgiften är framgår i produkten.

Reklamation

Om en vara är trasig eller fel vill vi att du kontaktar oss omgående. Du får en ny produkt eller pengarna tillbaka. Är paketet trasigt behöver du kontakta postnord omgående.

Att inte dyka upp på bokad tid räknas inte som avbokning= debiteras.

Förbehåll

Vi reserverar oss mot slutförsäljning och kan inte garantera att bilder och färger i webshopen stämmer exakt överens med den slutgiltiga produkten.

Personuppgiftshantering/GDPR

Du som kund har rätt att få dina uppgifter raderade i samband med köp, kontakta oss om det önskas. Bilder som används inom företaget= i webshop och sociala medier går under samtycke. Om dataintrång skulle ske anmäls detta till datainspektionen inom 72 timmar. Vi lämnar såklart aldrig ut dina uppgifter till andra part!

Företaget

 Godkänd för moms & F-skatt. Org nr SE880204xxxx01