”Hundäventhyr”, har du inte stavat fel tänker du?
Nej, jag har ju inte det. THYR ("Tyr") är en av mina egna hundar, som förändrade min livsstil helt men också gav mig mycket av mitt liv tillbaka, efter stora förluster & trauman året 2019.Tillsammans kommer vi oss ut i naturen och utforskar oss fram, både på barmark i skog men också på snö, med släde och kickspark. Det är både hälsosamt, roligt och spännande- och alltid- ett Äventyr.
Vi vill med detta koncept pusha och utmana fler hundägare att ta sig ut och utforska- och uppleva!
”On top with my dog” är en online utmaning, och sträcker sig under 5 månader. Den startade 1/5-21 och hade 40 deltagare första säsongen. Så tacksam för det! Det är hur roligt som helst att följa alla ägare med hundar på alla utflykter och upplevelser.
Kanske du tänker att du kan bestiga berg och vandra utan att betala för det? Såklart kan du det!
Men många, inkl mig själv, har svårt att ”få det gjort” utan en push och en struktur. Detta är dessutom mitt jobb och levebröd. Jag har omsorgsfullt valt ut alla bergstoppar som ingår, suttit många timmar och skrivit, vandrat, utforskat, designat och köpt logga (jag vill ju inte inte att detta konceptet förväxlas med andra), och klurat på hur jag bäst ska motivera just dig bakom skärmen.

On top with my dog

Säsongen 2023 startar vi den 7/5 och avslutar 30/9 Försäljning av platserna startar här i shopen 1/4-2023 till och med 1/5 -2023